fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Az okos munkaruha

0

Világszerte sok millióan tapadnak munkaidőben az okostelefonjukra, ami nem mindig tesz jót a termelékenységnek.

Okos munkaruhák, hegesztőpajzsAz olasz TIM mobilszolgáltató mérnöke, Odo Fioravanti azonban egy olyan munkaruházati védőfelszerelést fejlesztett, amely az okostelefon segítségével számtalan lehetőséget kínál a munka biztonságosabbá és hatékonyabbá tételére.

 

Okos munkaruhák, védősisak

A Shield & Share rendszer segítségével a munkások képesek rögzíteni és egymással megosztani a munkahelyi tapasztalatokat, a jelenleg már rendelkezésre álló technológiákat használó, éppen ezért megfizethető alkalmazás pedig a munkahelyi baleseteket is megörökítheti.

Okos munkaruhák, kollekció

Okos munkaruhák, overallFioravanti szerint számtalan lehetőség kínálkozik, így az okostelefonunkat integrálhatjuk például egy hegesztőpajzsba is, ahol az monitorként, illetve felvevőként is működhet. De egy klip segítségével a speciális védősisakra is feltehetjük a telefonunkat, amely így audio és video felvevőként, vagy fejlámpaként is használható. Egy Bluetooth füldugó segítségével pedig a zajártalom ellen védhet bennünket, miközben úgy tudunk válaszolni a bejövő hívásokra, hogy nem kell megszakítanunk a munkát.

A Shield & Share egy pár különleges overállal is rendelkezik, amin elől a kenguru zsebnél egy kör alakú kivágást helyeztek el.

Az okos munkaruha-védőfelszerelés csomag utolsó darabja a Bluetooth kapcsolattal rendelkező bakancs, amivel a dolgozók nyomon követése révén nem csak azok aktivitása figyelhető meg, de az aktuális munkaerő igény szempontjából is hasznos információk nyerhetőek. Fioravanti szerint így a modern technológiát használó védőruhája a védelem és a termelékenység tekintetében is igazi áttörést hozhat a munkaruházat területén.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «