fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Az oroszlán ménese 800 ló

0

A „Peugeot Vision Gran Turismo” néven futó koncepciót a híres Playstation játék alkotói és a Peugeot tervezői, valamint mérnöki csapata alkotta meg – kifejezetten azért, hogy megemlékezzenek a játék 15. évfordulója alkalmából.

Az elkészült szuperautó szembe megy a lágy francia harmóniával körvonalai penge élesek, ami ezzel konzerválja a fenevad kibékíthetetlen tekintetét. Az összehatás agresszivitását a szélesre tervezett kerékjáratok tovább fokozzák.

Peugeot Vision Gran Turismo

A mindössze 102 centi magas sportverda 875 kilót nyom és 1,73 másodperc alatt gyorsul 100-ra. Ez főképpen annak köszönhető, hogy az autó minden egyes kilogrammjára jut egy lovacska.

Peugeot Vision Gran Turismo

Ami az aerodinamikát illeti, a Peugeot első és hátsó diffúzorral, padló alatti légáramlás-vezérléssel és egy hátsó spoilerrel rendelkezik.

A tanulmányautó egy hatsebességes, manuális váltóval és 3,2 literes V6-os turbómotorral büszkélkedhet, amely több mint 800 lóerőt képes biztosítani.

Peugeot Vision Gran Turismo

A járművet ingyenesen le lehet majd tölteni a Sony Playstation 4 játékrendszerre. Onnantól kezdve már a játékoson áll vagy bukik, hogy féken tudja-e tartani a ménest.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «