Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Az új Volvo XC40 a 2018. Év Európai Autója

0

A Volvo új kisméretű szabadidőjárműve, az XC40 a Genfi Autószalon előestéjén megtartott díjátadó ünnepségen elnyerte a 2018. Év Európai Autója címet. A prémium gépkocsikat gyártó Volvo Cars első ízben részesült ebben a nagy presztízsű megtiszteltetésben.

Év autója Volvo XC40

Håkan Samuelsson,

„Tökéletes időzítéssel nyerte meg az Év Autója díjat az új XC40.” – mondta Håkan Samuelsson, a Volvo Cars elnök-vezérigazgatója. „Hiszen a Volvo globális szabadidőjármű-kínálata most először áll három modellből. Az XC40 nagymértékben hozzá fog járulni márkánk további gyarapodásához, megnyitva előttünk a kisméretű szabadidőjárművek új, gyorsan fejlődő piaci szegmensét.”

Év autója Volvo XC40

Az XC40 győzelme egyben azt is jelenti, hogy a Volvo új, globális szabadidőjármű-családjának minden egyes tagját – Európában vagy Észak-Amerikában – az Év Autójának koronázták meg. Az elmúlt két év során a nagyméretű XC90 és a középkategóriás XC60 egyaránt elnyerte az Év Észak-Amerikai Szabadidőjárműve (North American Truck/Utility of the Year) címet.

A 2018. Év Európai Autója díj nem az első elismerés, amelyben az XC40 részesült – egyebek mellett a What Car? brit autós szakfolyóirat szintén az Év Autójának választotta meg.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «