fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

“Az úriember fogadása” – Jude Law és Giancarlo Giannini csatája

0

Vannak a dolgok az életben, amiket nem lehet megvenni, de egy jó ötlettel meg lehet nyerni! A Johnny Walker népszerűsítésére nagyszerű filmet rendezett a világhírű rendező, Ridley Scott fia, Jake. Főszerepeknek a pesti éjszakában is nagyott alakító Jude Law-t és az olaszok kedvencét Giancarlo Gianninit láthatjuk.

A világhírű rendező, Ridley Scott fia, Jake Scott a Johnny Walker Blue Label kisfilmjéhez – amit a Brit Virgin Szigeteken és Londonban forgatták – Jude Law-t és az olaszok egyik kedvencét, a Hannibálban is játszó Giancarlo Gianninit nyerte meg. A fiatal rendező korábban főleg videóklipeket készített, dolgozott a Soundgardennel, a The Smashing Pumpkinsnal, az R.E.M.-vel, a Radioheaddel és a U2-val is.

Az 1928-ban Olaszországban készült yacht

Az 1928-ban Olaszországban készült yacht

“Az úriember fogadása” című kisfilmben a főszereplők egy gyönyörű múlt századi vitorláson beszélgetnek, whiskyt kortolygatva. Az ifjabb, Jude Law szeretné megszerezni az 1928-ban épített hajót, de mivel az nem eladó, ajánlatot tesz egy fogadásra. A tét egy tánc. Visszaérkezvén Londonba megtanul táncolni, zongorázni, majd meghívja Gianninit egy helyre, amit előzőleg kibérelt. A bárban csak egy asztal van, oda kell leülnie a mit sem sejtő Giannininek, aki ezután végignézheti, ahogy Jude egy egész tánckarral bemutat neki egy táncelőadást.

Amikor többről van szó, mint egy tánc

Amikor többről van szó, mint egy tánc

Természetesen a riposzt sem marad el amikor újra a hajón ülünk, ekkor az idősebb, Giancarlo Giannini szeretné visszavásárloni a hajót, de mivel az ezúttal sem eladó, ő is fogadás ajánl. Ezúttal egy történet a tét. Többet most nem tudunk meg, valószínüleg ez lesz majd a folytatás…

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «