Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Az utolsó sánc

0

Az ismeretterjesztő csatornák sorozatok egész garmadát készítette már el túlélő praktikákról, és olyan megszállott embercsoportokról, akik pénzt, energiát nem kímélve szuperbunkerekkel akarnak felkészülni egy esetleges világvégére. Az apokalipszisre történő felkészülés ma már iparággá fejlődött, aminek egy újabb utópiája az alábbi kisváros terve.

Cossack egy egykori kisváros Ausztrália északi partvonalánál, a Pilbara régióban. A volt gyöngyhalász központ most egy elhagyatott porlepte szellemváros.

Túlélőváros, Ausztrália

Daniel Welham azonban ezt az állandó árvizekkel és hurrikánokkal sújtott, rendkívül forró városkát szemelte ki a Sánc megépítésére, ami bármilyen katasztrófa, sőt akár a „világvége” esetén is biztosíthatja a túlélést a maroknyi lakója számára.

Túlélőváros, Ausztrália

Az elmúlt 100 évben Cossack épületeinek több mint 90 %-a teljesen az enyészet martalékává vált a viharokban. A túlélővárost ezért nagyon masszívra tervezték, ahol többek között például vízszintes szélerőműveket is építeni fognak a szél energiájának a felhasználása érdekében.

Túlélőváros, Ausztrália

Az energiatermelésbe napelemek is besegítenek majd, ha pedig túlságosan elromlanak a körülmények odakint, akkor scavenged repülőgép motorokkal van lehetőség villamos energiát termelni a város számára.

Túlélőváros, Ausztrália

A történelmi emlékek megóvására is gondoltak a tervezők, így Cossack néhány megmaradt relikviáját kupolákkal kívánják megóvni az apokalipszis utáni emberiség számára.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «