Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A Bacardí felvásárolta a világ legkelendőbb ultraprémium tequiláját

0

A Bacardí lett a világ legkelendőbb ultraprémium tequiláját gyártó Patrón Spirits International és a PATRÓN márka 100%-os tulajdonosa.

A Bacardí felvásárolta a Patrónt

A családi tulajdonban álló Bacardí Limited, a világ legnagyobb privát kézben lévő alkoholgyártója január végén jelentette be, hogy tovább szélesíti prémium italokat tartalmazó portfólióját annak a végleges megállapodásnak az értelmében, mellyel a világ legkelendőbb ultraprémium tequiláját gyártó Patrón Spirits International AG és a PATRÓN márka 100%-os tulajdonosává válik a cég. A Patrón egy olyan márka, amely fölülmúlja a tequila kategóriáját, és egyedi elemmel fogja gazdagítani a Bacardi prémium portfolióját. A Patrón olyan márkák mellé fog csatlakozni, mint BACARDÍ, GREY GOOSE, BOMBAY SAPPHIRE, DEWAR’S, MARTINI, valamint CAZADORES és CORZO márkákkal fémjelezett prémium tequila portfólió.

A Bacardí felvásárolta a Patrónt
A tequila az egyik leggyorsabban növekvő és legvonzóbb kategória a szesziparban, ahol a Patrón egyértelműen vezető helyet foglal el a szuper prémium szegmensben. A szuper prémium márkák továbbra is növekedést tapasztalnak, és a trend valószínűsíthetően tovább fog folytatódni.
Ezzel a tranzakcióval a Bacardí válik az első számú játékossá az alkoholgyártás szuper prémium szegmensében az Egyesült Államokban, és a második legnagyobb alkoholipari céggé piaci részesedés szerint a kiemelten fontos amerikai piacon.

A Bacardí felvásárolta a Patrónt
A tranzakció a cégek között majdnem egy évtizede tartó eredményes partnerséget követte, miután 2008-ban a Bacardí kisebbségi tulajdont szerzett a tequilagyártóban. A tranzakció tükrözi a Patrón 5,1 milliárd dolláros értékét, és várhatóan 2018 első felében fog lezárulni a Bacardí közleménye szerint.
A Patrónt a legkiválóbb minőségű 100% Weber Blue Agave-ból állítják elő, hagyományos módszerekkel desztillálják különös precizitással és odafigyeléssel, majd az ikonikus üvegekbe palackozzák.

A Bacardí felvásárolta a Patrónt

„Több mint negyed évszázada kezdtük el ezt a vállalkozás egy misszióval – hogy egy ultraprémium, luxus tequilát hozzunk létre” – mondta John Paul DeJoria, a Patrón társalapítója. „Ma, megtartva a minőség iránti elkötelezettségünket, és a többi kivételes márkával a portfóliónkban, több mint hárommillió desztillált szeszesitalt gyártunk évente. Büszke vagyok arra, amit az egész szervezetünk elért, és hogy képesek vagyunk visszaadni az embereknek és a közösségnek, amiben működünk.”

Barry Kabalkin, a Bacardí Limited elnökhelyettese és 2008 óta a Patrón tanácstagja hozzátette: „A Patrón a világ egyik legvágyottabb márkája, és izgatottak vagyunk, hogy a hosszú ideje tartó együttműködésünket egy következő szintre emelhetjük.”

A Bacardí felvásárolta a Patrónt

„Azzal, hogy a Patrón bekerült a Bacardí portfóliójába, rengeteg lehetőség nyílt meg a márka előtt az Egyesült Államokon kívül is, hiszen a Bacardí nemzetközi terjesztési hálózata segíteni fog a Patrónnak világszerte terjeszkedni, és növelni az eladásokat az Egyesült Államokban és a Föld többi részén is” – mondta Mahesh Madhavan, a Bacardí Limited ügyvezetője.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «