fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Bajnokok reggelije

0

A kissé szokatlan reggeli menüben főleg adrenalin, benzingőz, égett gumi és feltépett aszfalt szerepelt. A két bajnok pedig, akik mindezzel jóllaktak a Hungaroringen: Kiss Gergely vízilabdázó és a Ford Mustang.

Kiss Gergely és a Ford Mustang

Kiss Gergelyt ugyan mindenki mosolygósnak ismeri – ám ilyen szélesen vigyorogni még kevesen látták. Talán azért, mert nem voltak velünk a Hungaroringen, amikor a háromszoros olimpiai bajnok végre megvalósíthatta gyermekkori álmát, és kedvenc autójával rajthoz állhatott a versenypályán.

Kiss Gergely és a Ford Mustang

Erről a kedvencről két dolgot érdemes tudni. Az egyik, hogy a híres sportoló a Ford Mustang hivatalos nagyköveteként már három hónapja ezzel a fekete-arany fényezésű sportkupéval jár, a másik pedig, hogy az autó gépházában egy nyolchengeres motor dorombol. Persze a dorombolás csak addig tartott, amíg Gergely a padlóig nem taposta a gázt, és életre nem keltette az 5,0 literes motorban szunnyadó 421 lóerőt.
Kiss Gergely és a Ford Mustang„Tudtam én, hogy gyors lesz, de ez a bődületes erő még engem is meglepett!” mesélte Gergely lelkendezve az első kör utáni szünetben. „Azt hittem, hogy ismerem már az autót, csakhogy a Mustang most egy másik oldaláról mutatkozott be, mintha csak megérezte volna, hogy szabad a pálya. Elmondhatatlanul élvezetes volt vele kigyorsítani az egyenesekben, és lenyűgöző volt a magabiztossága a kanyarokban!”
Nincs miért csodálkozni azon, hogy olimpikonunkat ennyire lenyűgözte a sportkupé újonnan megismert természete, hiszen eddig csak a mindennapi forgalomban használta a szerencseszámával, az aranyszínű hetessel díszített autót. Gergely egyébként gyerekkorától rajong a Ford Mustangért, ám csak most értette meg igazán, miért is vált világszerte legendává ez a modell.
„Olyan, mintha két autóm lenne egyszerre. A mindennapokban a Mustang egy tökéletesen használható, gyönyörű autó, amivel edzésre járok és a családomat szállítom, de itt a Hungaroringen egy született bajnok, aki fölényesen uralja a pályát!”

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «