fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Batman ház lett az 1929-ben épült kúriából

0

Valószínűleg sokunk számára álomvilág lehet a Sötét Lovag című filmben látott luxus világ. Míg már szuperhősök gyerekjátékokat és jelmezeket inspiráltak, a Batman az életstílusunkat határozta meg.

Batman ház lett

A Molecule nevű építésziroda egy 1929-ben épült házat újított fel és alakított át, melyet a Sötét Lovag című Batman film ihletett.

Batman ház lett
A házban megtalálható a futurisztikus 12 állásos garázs is, ami a film egyik fontos eleme. A klasszikus stílusú házzal ellentétben a garázs modern elemnek számít, melybe a teniszpálya melletti titkos bejáraton keresztül juthatunk le.

Batman ház lett

Batman ház lett

Batman ház lett

Itt található az a rámpa, amin az autók legurulhatnak a garázsba. Amint az autó leért, a hidraulikus szerkezet leengedi a lejáró takarólemezét, ami a teniszpálya része.

A plafonon található LED világítás szolgáltatja a fényt a garázsban, minden egyes autót kiemelve. A tükörfal és a LED-ek egy végtelen tér érzetét keltik az emberben. A garázsból egy lépcsőn keresztül juthatunk fel a házba.

Batman ház lett

 

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «