fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Batman luxus hidroplánja

0

Az “Alfa Centauri” névre keresztelt hegyes formájú vízi jármű egy szuperjacht luxusát és egy hidroplán versenyhajó sebességét ötvözi. A túlvilági megjelenésű jármű a vadászgépekre jellemző kupolás fülkével rendelkezik, amiben négy utas fér el.

Alfa Centauri

A 8,3 méteres szuperhajót úgy tervezték, hogy a tengerek Lamborghinije legyen. Az “Alfa Centauri” luxus hidroplán formáját tekintve akár még Batmannek is megfelelne.

Alfa Centauri

A tengeri használatra átalakított, 750 lóerős és 9,5 literes Chevrolet V8 motorral a hajó teljesítménye és radikális tervezési megoldásai még Bruce Wayne tetszését is elnyernék. A kétrészes Scott jettel párosítva 60 csomós sebességre képes a jármű, amely így az egyik leggyorsabb szuperhajó a világon.

Rozsdamentes acél keretből és könnyű összetett szerkezetből álló “Alfa Centauri” hidroplán teljes mozgatási súlya mindössze 1650 kg. A belső díszítéseket a minimumra csökkentették, négy vörös, bőr kagylóülés, élénk piros részletek, egy Raymarine navigációs rendszer és egy Rockford-Fosgate hangrendszer található benne.

Alfa Centauri

Az opcionális extrák közé tartozik a fűtés, a légkondicionálás és a kültéri színezés, azok számára, akik szeretnék a szuperhős stílusú csónakot kissé színesebbé tenni.

Alfa Centauri

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «