Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Beépített számítógép és villanyóra egy biciklin?

0

A 2015 óta tartó sikereket követően a SpeedX egy újabb, high-tech Kickstarter piacra dobása mellett döntött, aminek az Unicorn fantázianevet adták.

Speedx Unicorn

A Leopard modellhez hasonlóan az Unicornt is felszerelték a saját SpeedForce számítógépével. Az Android alapú kütyüt kicsit újradesignolták, azonban az egyik legnagyobb különbség az, hogy a számítógép modul elmozdítható. Ez azt jelenti, hogy le lehet venni a töltés idejére, amit követően 20 órán át képes működni.

Speedx Unicorn
Az új SpeedForce 2,2 colos, megvastagított üvegű érintőképernyőt kapott, a kapcsolat pedig Bluetoothon, Wifin és ANT+-on is lehetséges.

Speedx Unicorn

Az elődökhöz hasonlóan szenzorok sorozata méri a sebességet, távolságot, elégetett kalóriát, helyet, magasságot és minden egyebet, emellett Turn-By-Turn navigáció is segíti az utunkat a fedélzeti GPS modulnak köszönhetően.

Ha nem szeretnék a kezeinket levenni a biciklikormányról, Bluetooth ”vezeték nélküli gombbal” is irányíthatunk, amit bárhol a markolathoz rögzíthetünk. Emellé, a számítógép egy, a monoblokkban beépített villanyórával is kapcsolatban van, ami valós eredményt mutat a kimeneti teljesítményt illetően. Az ehhez szükséges vezetékeket a kerékpár szénszálas vázában rejtették el.


Hamár a vázról esett szó, az ülés csövében lévő lengéscsillapítónak köszönhetően 15 mm-t előre és hátra is mozog, ezáltal elnyelve a rázkódást. A váz 870 g-ot nyom, az egész bicikli pedig 7,6 kg-ot.

Speedx Unicorn
Három verziója lesz az Unicornnak, az ártartomány pedig 3.499 és 5.899 dollár között mozog.

Speedx Unicorn

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «