Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A Bell & Ross új karórája

0

A scájvi óragyártó cég, a Bell & Ross ezúttal a Renault Forma 1-es csapata számára tervezett egy karórát. Az óra a BR V2-94-es modell továbbfejlesztett változata, melyet külön a francia Grand Prix-re készített a vállalat.

A Bell & Ross új karórája

A Renault Sport Forma 1-es csapatának két pilótája, Nico Hülkenberg és Carlos Sainz számára alkotta meg a svájci székhelyű óragyártó vállalat ezt a limitált számban elérhető karórát. Csupán 999 darab készült ebből a karórából, melynek ára 5400 dollár körül alakul majd.

A Bell & Ross új karórája

A BR V2-94 R.S.18 típusú karóra a gyártó korábbi, BR V2-94-es modelljének továbbfejlesztett és limitált változata. A 41 mm átmérőjű acél házban karbonszálakból készült számlap található. A kisméretű dátumkijelző ablakot élénkpiros színű vonal veszi körül. Két további kiegészítő számláló kapott még helyet a számlapon 3 és 9 óránál, melyek stopperóra funkciót töltenek be.

A Bell & Ross új karórája

Az óra színhasználata a Renault csapatának színvilágát idézi, hiszen a versenyautóik karosszériája is fekete és sárga színekből áll. A hátoldalon a zafírüvegen keresztül láthatóvá válik a BR-CAL.310 kronográf kaliber.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «