Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Belül nagyobb, mint kívül

0

A Yachtwerft Meyer új, 31 láb hosszú Silverline jachtjának menő, James Bond enteriőrje az elengedhetetlen ingázó járművé teszi a hajót.

 Silverline

Plüss, fehér bőrkanapék, tíkfa padló és juharfa asztalka (amelyek épp csak elegendőek két pezsgőspohárnak) fényűző látványt adnak a hajó belsejének.

 Silverline

A német hajóépítő ugyanakkor pragmatikusan közelített a vízi járműhöz a tervezés során, így mindkét oldalon ablakok futnak végig, amelyen át a vendégek élvezhetik a gyönyörű óceáni kilátást az anyahajóhoz vezető úton.

 Silverline

A 31 lábas hajó az új kollekció legnagyobb darabja. A tatot nyitva hagyták, így könnyű mozogni a hajó, a dokk és egy másik jacht között. Ez egy okos, elegáns design a Hamrid Bekradi-tól a HBD Studios-ból, aki a Silverline sorozat különböző hosszúságú, választható elrendezésű hajóit tervezte.

 Silverline

A Bekradi zsenije abban nyilvánul meg igazán, hogy képes a lehető legkevesebb belső teret elvenni egy limitált hajóhosszból, miközben a jacht gyors és jól manőverezhető.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «