fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Bentley Home: A legújabb bútorcsalád

0

A Bentley autók több szempontból is kilógnak a sorból. Az egyik például az, hogy igen tetszetős belső kialakításuk. A vásárlók abszolút egyénre szabva valógathatnak a legnemesebb anyagok közül. A luxusmárka tervezői már eddig is adtak különleges opciókat a vásárlóknak, hiszen például az autó belsejével egyező gyerekülést készítettek ha a felhasználó azt kívánta. Most eggyel tovább léptek, hiszen immár nemcsak a garázsba állíthatjuk be a Bentley-t, hanem a nappali szobába is akár.

Bentley Harlow asztalok

Bentley Harlow asztalok

A Bentley Home család az angol márka szakemberei által életre hívott bútorcsalád, amelynek különleges megoldása, nemcsak maga a Bentley lógó, hanem a kifinomult anyaghasználat és minőségi összeszerelés.

Bentley Richmond karosszék

Bentley Richmond karosszék

Fényűző irodák és lakások berendezésére tervezték, a sorozat egyesíti a Bentley-vel járó minőségi kidolgozást, tradícióját, örökségét, exkluzivitását és stílusát Európa egyik vezető bútorkészítője kifinomult kidolgozásával. Kifinomult ülőhely választék, mely magában foglal kanapékat és székeket.

Bentley Sherbourne szekrény

Bentley Sherbourne szekrény

A színpalettát a bézs és krém szín az elefántcsontszín és a szürkésbarna több árnyalatának variációjának a párosításával állították össze. A bonyolult részletek, úgymint a bőr szegélyezés a kontúrok körül, kiemelik a finom és kanyargós vonalakat.

Lóránt Dominik

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «