Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Blackberry mobiltelefon by Porsche Design

0

Porsche Design ismét kezelésbe vette a Blackberry egyik mobiltelefonját

A kiváló anyagokból megépített, és rendkívül eltalált vonalakkal rendelkező készülék edzett rozsdamentes acél házat kapott, melyet immár szinte hagyományosan bőr borítású hátlap takar. A készülék különleges formái közül is először az érdekes mintázatú QWERTY billentyűzet szúr szemet az embernek, és csak miután azt megvizsgálta, tér át a tekintete az érintésérzékeny kijelzőre, és a felette látható “Porsche Design” feliratra.

A nem mindennapi készülék egy nem mindennapi kezelőfelületet is igényel, így a RIM egy egyedi UI-t mellékel a hardverhez. A P’9981-es technikai paraméterei, van itt egy 1.2 GHz-es processzor, HD videó rögzítési lehetőség, és fejlett sensorok melyek segítségével a készülék tulajdonosai élvezhetik az új, augmented reality programok szolgáltatásait.A készülék 8GB of on-board memóriát kapott, demicro SD kártyával ez tovább bővíthető akár 40 GB-is is.

 

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «