Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

BMW Active Hybrid e-Bike

1

A BMW Active Hybrid e-Bike új fejezetet nyit a BMW Bikes kollekciójának sikertörténetében. Ez az új e-bicikli megmutatja, hogy az innovatív technológia és a luxus dizájn harmonikusan olvadhat össze egy esztétikailag kellemes koncepcióban.

 

 

BMW Active Hybrid e-Bike

Az Active Hybrid tökéletes bicikli hosszú- és rövidtávú utakhoz egyaránt kiváló, minden egység egy átdolgozott meghajtó rendszerrel működik, ami jelentős teljesítménynövelést eredményez. A fejlett Brose elektromos motort bármikor be lehet kapcsolni, ha az emberi lábmunka mellé jól jön egy kis segítség.

BMW Active Hybrid e-Bike
A BMW Active Hybrid e-Bike 250W energiát és 90 Nm nyomatékot termel. Az 504 wattórás akkumulátor biztosítja az elektromos energiát a pedál asszisztenciához, amivel maximum 100 kilométert lehet megtenni, de akár el is távolítható a bicikliről. A biciklis állítani tudja a pedál asszisztencia mértékét az új kijelzőn keresztül, és négy különböző módból választhat az ECO-tól (50%) a TURBO-ig (275%). Lenyűgöző, nem igaz?

BMW Active Hybrid e-Bike
Mind a motor, mind az akkumulátor be van építve a hidroformált alumínium vázba, ezzel kiemelve a bicikli elegáns és sportos sziluettjét. A vázat az ismerős BMW Bullneck hangsúlyozza ki, és a bicikli exkluzív Frzozen Black és Arctic Silver színekre lett festve. A sárvédők a bizonyítékai annak, hogy a tervezőcsapat a legapróbb részleteknél is a maximumra törekedett. A LED világítást az alumínium sárvédőkbe építették a hátsó kerék fölé az optimális biztonság érdekében, miközben még egy kis dizájn elemet csempésztek a biciklire.

BMW Active Hybrid e-Bike
A nyereg kifejezetten az e-biciklisták igényeinek megfelelően lett kialakítva. A BMW Group Designworks részlege a nyereggyártó Selle Royale-t bízta meg ezek elkészítésével, hogy utánozhatatlan élményben legyen része a biciklizőknek. A rövid orr és a felemelhető nyereg stabil ülő helyzetet biztosít, és segíti megtartani az egyensúlyt gyorsításnál és fékezésnél. Mikro USB nyílás és Bluetooth funkció van az akkumulátoron, ami lehetővé teszi, hogy a biciklis rögzítse a telefonját a kétkerekűhöz. A BMW Active Hybrid e-Bike kereskedelmi ára 3,400 euró körül mozog.

Megosztás

1 hozzászólás

  1. Pingback: BMX inspirálta elektromos bicikli • Mi Férfiak

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «