fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

BMW Alpina „B7 xDrive” – erős elegancia

0

A BMW és az Alpina együttműködésének gyümölcse az egészen elképesztő teljesítménnyel rendelkező 2017 „B7 xDrive”, amely az erő és a finom elegancia tökéletes ötvözete.

Kezdjük is egyből a legfontosabb adatokkal: az átalakított 7-es BMW 4.4 literes, nyolchengeres, közvetlen befecskendezéssel ellátott motorja 600 lóerőt képes kifejteni.

BMW Aplina B7 xDrive 2017

Ennek eredménye a képeken is megcsodálható négyajtós luxus szedán, ami 3.6 másodperc alatt gyorsul fel 100-ra.

BMW Aplina B7 xDrive 2017

Az Alpina mérnökeinek köszönhető az átalakított légbeömlő rendszer, a turbótöltő beállításai és a nagyteljesítményű hűtőrendszer is.

BMW Aplina B7 xDrive 2017

A BMW Alpina „B7 xDrive” a németek legújabb fejlesztésű felfüggesztésével rendelkezik, amely biztosítja a már megszokott kényelmet, miközben jelentősen növeli az autó mozgékonyságát és irányíthatóságát.

A menetdinamikai sajátságok finomhangolásával sokat lehet javítani az autó irányíthatóságán. Éppen ezért, amikor az autó 220 km/óra felett hasít, a magassága 2 centivel csökken, hogy a súlypont alacsonyabbra helyezésével növelje a stabilitást nagy sebességnél.

BMW Aplina B7 xDrive 2017

BMW Aplina B7 xDrive 2017

A hatalmas teljesítményű luxus szedán nyolcsebességes, automata sportváltóval rendelkezik. Ebben az üzemmódban a váltási pontok például a még fokozottabb teljesítmény elérését segítik. Sőt, az úgynevezett „launch control” funkciónak köszönhetően a szükséges felfelé váltásoknál elkerülhető a nyomatékcsökkenés, így összességében brutális módon gyorsítható.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «