Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

BMW Concept M8 Gran Coupé a négykerekű luxus

0

A BMW Concept M8 Gran Coupé tanulmányautó a valaha képviselt legmagasztosabb stílusban egyesíti a bajor prémiummárka legendás „M” betűjének esszenciáját, amely jóformán annyit tesz, hogy „többet”, többet mindenből.

BMW Concept M8 Gran Coupé

A fantasztikus menetteljesítmény magával ragadó szimbólumaként a BMW Concept M8 Gran Coupé tanulmányautó a luxusszintű BMW modellek új korszakát vetíti előre – letaglózóan sportos, markánsan életerős és páratlanul karakteres formában.

 

„A BMW rendkívül széles modellpalettáján hamarosan az új BMW 8-as sorozat veszi át az abszolút zászlóshajó szerepét, és mint ilyen, az újdonságot a felülmúlhatatlan sportosság és a fejedelmi elegancia egyedülálló egységével ruházzuk fel. A BMW Concept M8 Gran Coupé tanulmányautó eme új fejezet legegzotikusabb, egyszersmind legvarázslatosabb karosszériaváltozatába enged betekintést” – nyilatkozta Adrian van Hooydonk, a BMW Group vezető formatervezője.

BMW Concept M8 Gran Coupé

A BMW Concept M8 Gran Coupé tanulmányautó sokkalta több, mint egy négyajtós luxus sportautó: a négykerekű luxus egészen új, eddigi legegyedibb újraértelmezése. „A BMW Concept M8 Gran Coupé tanulmányautó arra született, hogy felkavarja a megszokott elképzeléseket, megmaradjon az emlékezetben és új érzelmeket ébresszen.

 

A modellel azon egyéniségeket kívánjuk megszólítani, akik valami forradalmian rendkívülire vágynak és ki akarnak tűnni a tömegből. A BMW M divíziónak köszönhetően a luxus ezúttal jócskán túlmutat az utazás fejedelmi komfortján” – fogalmazott Domagoj Dukec, a BMW M GmbH és a BMW i divízió vezető formatervezője.

BMW Concept M8 Gran Coupé

Miként a korábban bemutatott BMW Concept 8 Series tanulmányautó, úgy már a BMW Concept M8 Gran Coupé tanulmányautó is a bajor prémiumgyártó új dizájnnyelvezetében öltött testet, amelyet a szemet gyönyörködtető felületkezelés, a lélegzetelállító vonalvezetés, valamint a formatervben rejlő dinamizmust minden korábbinál intenzívebben kihangsúlyozó ívhajlítás egysége ural. A precízen elrendezett karosszériafelületek elegáns megjelenését diszkrét, mégis határozott karaktervonalak nyomatékosítják.

BMW Concept M8 Gran Coupé

A BMW Concept M8 Gran Coupé tanulmányautó egzotikus kisugárzása a BMW M divízió stílusjegyeinek eleganciával és luxussal fűszerezett műalkotása, amely vadonatúj, magával ragadó formában hozza el a jelenbe a BMW M modellek izgalmas jövőképét. A koncepció a BMW Group két legnagyobb újdonságának eljövetelét vetíti előre: a BMW 8-as Gran Coupé és a BMW M8 Gran Coupé 2019-ben ünnepli világpremierjét, a bajor prémiumgyártó abszolút zászlóshajóival gazdagítva az új BMW 8-a sorozat portfóliójá

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «