fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A BMW immár negyven éve tanítja a vezetés élményét

0

1977 áprilisában a BMW az autógyártók között elsőként indította útjára professzionális vezetéstechnikai tréningjét, amelynek speciális ágazatai öt kontinens több mint harminc országában ma már évente százezernél is több ügyfél vezetési képességeit fejlesztik.

BMW vezetéstechnikai tréning

Szinte napra pontosan negyven esztendővel ezelőtt a BMW a világ első olyan autógyártójává lépett elő, amely minden sofőrnek megadta a lehetőséget arra, hogy professzionális vezetéstechnikai tréningek keretében továbbfejlessze vezetési képességeit.

BMW vezetéstechnikai tréning

A kezdetekben mindössze tucatnyi ügyfél számára megrendezett képzéscsoport 2011-től a „BMW Driving Experience” és a „MINI Driving Experience” mottók alatt gyűjti csokorba a speciális oktatások hozzávetőlegesen negyven különböző fajtáját, amelyeken évről évre több mint százezer ember sajátítja el a vezetés páratlan élményét.

BMW vezetéstechnikai tréning

Legyen szó akár jégmezős irányításról, havas driftelésről, az ideális ívek felfedezéséről vagy festői tájak bebarangolásáról, a BMW és a MINI vezetéstechnikai tréningjei rendkívül széles spektrumban várják a sofőröket – a kezdőktől a legtapasztaltabbakig.

BMW vezetéstechnikai tréning

Az intenzív képzések vezérelve az elmúlt negyven évben mit sem változott: megtanítani a résztvevőket arra, miként váljanak eggyé az autóval, hogyan viselkedjenek a legkülönbözőbb – és legtöbbször kritikus – vezetési szituációkban, miként tartsák minden pillanatban kontroll alatt a járművet és hogyan lépjék át saját vezetéstechnikai határaikat.

BMW vezetéstechnikai tréning

A BMW és a MINI változatos képzései mellett a bajor gyártó a motorkerékpáros ügyfeleknek és egyedi megrendelőinek is kínál vezetéstechnikai tréningeket. Ez utóbbi a BMW Customised Experience név alatt bárkinek megadja a lehetőséget arra, hogy a BMW Group tetszés szerint kiválasztott modelljeivel és profi instruktoraival az általa választott helyszínre hívja az egész napos speciális tréninget.

BMW vezetéstechnikai tréning

A BMW Group vezetéstechnikai tréningjei a következő főbb elemeket kínálják:

BMW Driving Experience:

BMW Safety Experience: biztonságos vezetés minden szituációban – friss jogosítvánnyal rendelkezőknek is
BMW i Experience: vezetéstechnikai tréning a BMW i3 tisztán elektromos kisautóval és a BMW i8 plug-in hibrid sportautóval
BMW M Experience: versenypályás oktatás és drift-tanfolyam a BMW M divízió sportmodelljeivel
BMW Snow and Ice Experience: vezetéstechnikai tréning havas és jeges felületen Ausztria és Svédország tájain
BMW Tour Experience: exkluzív körutazás Namíbia és Dél-Afrika tájain a BMW X5 modellel
BMW Professional Driver Experience: speciális vezetéstechnikai tréning a legprofibb sofőröknek
BMW Riding Experience:

BMW vezetéstechnikai tréning

BMW On Road Experience: vezetéstechnikai tréning két keréken
MINI Driving Experience:

MINI Driving Experience: vezetéstechnikai tréning a MINI modelljeivel
BMW Customised Experience (személyi instruktorokkal):

BMW Customised Experience: vállalati eseményekre, csapatépítő tréningekre és egyedi megrendelésekre „házhoz hívható” vezetéstechnikai tréning személyi instruktorokkal, minden tekintetben az ügyfél igényei szerint

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «