fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

BMW Motorrad Concept Link tanulmány

0

A Concorso d’Eleganza Villa d’Este május 26-28. között megrendezendő idei felvonásán a BMW Motorrad a zéró emissziójú nagyvárosi mobilitás legújabb kétkerekű vízióját gurítja ki a nagyközönség elé.

BMW Motorrad Concept Link

A BMW Motorrad Concept Link tanulmányt a BMW Group centenáriumi évében leleplezett BMW Motorrad VISION NEXT 100 motorkerékpár-tanulmány forradalmian innovatív koncepciója ihlette, hogy optimális megoldásként szolgáljon a jövő nagyvárosainak kétkerekű járművekkel szemben támasztott igényeire.

BMW Motorrad Concept Link

Az intelligens járműkapcsolati hálózatot kínáló technológiákkal felvértezett újdonság a formatervezés és a motorkerékpár-fejlesztés terén egyaránt messze felülmúlja a megszokott elveket és vadonatúj irányvonalat indít el.

BMW Motorrad Concept Link

„A BMW Motorrad Concept Link tanulmány újraértelmezi a nagyvárosi mobilitást. Hiteles hidat képez az analóg és a digitális világ között, minden tekintetben a motorost és a mobilitás főbb szempontjait állítva a középpontba. A koncepció nem csupán egy közlekedési kellék, de kiváló kommunikációs eszköz is, amely a digitális világ előnyeit funkcionális megoldásokkal egyesíti. Végtelenül letisztult, időtlen stílusával a BMW Motorrad Concept Link tanulmány számomra sokkal több, mint egy hagyományos vízió: egy új korszak szimbóluma” – mondta Edgar Heinrich, a BMW Motorrad vezető formatervezője.

BMW Motorrad Concept Link

A funkcionális szempontok szerint megtervezett új, vezető-központú járműszerkezetnek és a tisztán elektromos meghajtásnak köszönhetően a BMW Motorrad Concept Link tanulmány kivételesen intenzív motorozási élményt kínál. A koncepciót a tervezőmérnökök a nagyvárosi mobilitás jövőbeni igényei szerint váltották valóra, az exkluzív kétkerekű így kivételes gyorsulásra képes és erőfeszítések nélkül manőverezhető.

BMW Motorrad Concept Link

A tanulmány saját tömege rendkívül alacsony, a motoros így oldalról és hátulról is könnyedén felülhet, a hátrameneti fokozatnak köszönhetően pedig még a legszűkebb parkolások sem okoznak gondot.

A motorkerékpár és a motoros ruházata közötti interaktív kapcsolat biztonsági, kényelmi, funkcionalitásbeli és élménybeli szempontból is hatalmas potenciált rejt magában. A BMW Motorrad Concept Link tanulmány esetében a motorosruházat állandó kapcsolatban van a járművel, a csomagtartó csúsztatható fedele például a kabátujj mozgatásával is nyitható vagy zárható.

BMW Motorrad Concept Link

A divatos ruházat motoros funkciói ugyanakkor szinte teljesen észrevehetetlenek, az ultrakönnyű anyagból öntött váll- és könyökvédőket ugyanis a tervezők láthatatlan helyre, a vízálló anyag alá rejtették.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «