Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

BMW Motorrad GS Trophy 2014: hét nap és 2300 km küzdelem!

0

Hét nap és több mint 2300 kilométernyi nehéz terep, valamint 20 speciális szakasz után a kelet-közép-európai csapat megérdemelten nyerte meg a 2014-es GS Trophy-t. A kezdetektől fogva az élen álltak, sok speciális szakaszt, továbbá mindkét fotópályázatot megnyerték.
BMW GS Trophy 2014Wojciech Zambrzycki, Maciej Gryczewski és Karel Rahcel uralta az idei megmérettetést, amely ugyanazon a helyszínen, Exshawban ért véget, mint ahol elkezdődött. A kelet-közép-európai csapat összesen 276 pontot szerzett, így a második helyezett dél-afrikai csapatot 49, a harmadik helyezett franciát pedig 78 ponttal előzte meg. A díjátadó ceremónián mind a 16 csapat kapott díjat részvételéért.

BMW GS Trophy 2014Heiner Faust, a BMW Motorrad alelnöke (értékesítés és marketing) osztotta meg gondolatait:
„Nem tudok még egy olyan eseményről, mint a GS Trophy. Nem lehet az egyik Trophy rendezvényt a másikhoz hasonlítani, mert mindegyik fantasztikus volt a maga nemében. A GS Trophy alapötlete az, hogy minden második évben egy másik országban kerüljön megrendezésre és itt Kanadában a lenyűgöző táj mellett a motorozás is élmény volt. Mi itt a helyszínen, de egy sokkal nagyobb GS közösség az interneten keresztül követte az eseményeket, így a GS Trophy a legfontosabb rendezvény számunkra a média megjelenés tekintetében. Mindegyik GS Trophy-t nehéz felülmúlni és 2014-ben valóban magasra tettük a mércét.”
BMW GS Trophy 2014

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «