Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A BMW összes modellsorozatába megérkezik a Mobileye

0

A HERE rendkívül nagy pontosságú helymeghatározó szolgáltatását 2018-tól a bajor gyártó új fejlesztésű modelljeiben a Mobileye valós idejű forgalmi információi egészítik ki, amelyek az intelligens vezetést támogató rendszerekkel együttműködve karnyújtásnyi közelségbe hozzák az automatizált járművezetés korszakát.

BMW-Mobileye

Miután 2016. július 1-jén a BMW Group, az Intel és a Mobileye közös sajtótájékoztatón jelentette be, hogy úttörő együttműködésük gyümölcseként 2021-re sorozatgyártásba küldik a világ első, teljesen önálló mobilitásra képes autóját, a BMW Group és a Mobileye közötti partnerség most újabb szintre lépett: megállapodásuk értelmében 2018-tól a BMW Group összes új fejlesztésű, sorozatgyártásban kínált modelljében a Mobileye REM™ (Road Experience Management) forgalomfigyelő technológiája dolgozik majd.

BMW-Mobileye

Az intelligens, kamera-alapú vezetést támogató rendszerekkel felszerelt modellekben a HERE nagyfelbontású térképe és a valós idejű forgalmi információkat szolgáltató technológia együttműködése az automatizált járművezetés szempontjából elengedhetetlen, mérnökien precíz hely- és helyzet-meghatározás lehetőségét teremti meg, amely nem csupán biztonságosabbá, de átláthatóbbá és fennakadás-mentesebbé is teszi a jövő közlekedését.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «