Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

BMW újdonság két keréken a “motorsport” jegyében

0

Az új fényezéseken és modellfrissítéseken kívül a K 1300 S „Motorsport” speciális modell is kiegészíti a BMW 2015-ös modellévének kínálatát. A 2015-ös modellek már rendelhetőek a BMW márkakereskedésekben.

A sportosságon van a hangsúly

A sportosságon van a hangsúly

Sportos túrázás akár hosszútávon, páratlan menetdinamika, kényelemmel és biztonsággal ötvözve – már évek óta ezek a K 1300 S erősségei. A K 1300 S „Motorsport” speciális modellel a BMW most szándékosan a népszerű sport-túra motorkerékpár dinamikus karakterét emeli ki.

Kontrasztos a színezett plexi

Kontrasztos a színezett plexi

A K 1300 S „Motorsport” színkoncepciója a BMW Motorsport fekete (Black storm metallic), fehér (Light white) és kék (Lupine blue metallic) színein alapul piros csíkozással kiegészítve. A fekete hasidom és a színezett plexi izgalmas kontrasztot biztosít, sportos mivoltát pedig a jobb kezelhetőséget szavatoló HP kerekek, valamint az Akrapovic kipufogó-dob és a HP láptartók (motoros és utas) is hangsúlyozzák.

A hanghatás sem maradhat el

A hanghatás sem maradhat el

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «