Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

BMW X6M-ből fenevad

0

A német tuning műhely, a Manhart híres arról, hogy szereti a BMW M osztályát felturbózni rácsavarozott alkatrészekkel és motor cserékkel. Most fogták a BMW X6M-et, és egy off-road fenevadat csináltak belőle, ami a MHX6 Dirt² Concept nevet kapta.


Köszönhetően az új dugattyúknak, összekötő rudaknak, korszerűsített turbófeltöltőknek, szén-dioxid-bevezetésnek és a kipufogórendszernek, az X6M alapra épített Concpet 4,4 literes iker-turbó V8 motorja és nyomatéka 900 lóerőre és 1200 Nm-re duzzasztotta a teljesítményét. Emellett hűtőrendszerrel, korszerűsített fékekkel, megerősített hátsó tengellyel, korlátozott csúszású differenciálművel és egy továbbfejlesztett hajtóművel bővítették az autót.

Manhart-MHX6-Dirt
Az X6M izmos sziluettjének mintha szteroidokat adtak volna, a rácsavarozott sárvédők, a KW rugós készlet a megnövelt talajmagassághoz és a 21 colos Concave One kerekek 305×40 BF Goodridge terepgumi került rá.
Az autó mindig készen áll, hogy terepre menjenek vele, amit a kívülről felszerelt biztonsági ketrec, és a rajta található tartalék gumiabroncs, a nagy teherbírású alvázvédő panelek, fényszórók, kétkamrás légzőkészülék, az opcionális vontató és a csörlő tesz lehetővé. A belső teret átalakították, előre kagylóülések kerültek, hátra pedig különállók, és még egy hűtő is helyet kapott bent. Mindezeken felül az MH6X sárgára festették, és a Manhart jellegzetes szénszálas váza keretezi az egész gépezetet.

Manhart-MHX6-Dirt
Az MHX6 prémium tulajdonságai a prémium, 395,000 eurós árcédulán is meglátszanak. A Manhart szerint összesen öt darabot fognak építeni az autóból, és 6-8 hónap lesz az elkészülési idő, tehát a tulajdonosoknak elég ideje lesz megtervezni a sivatagi utazásukat.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «