Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

BMX inspirálta elektromos bicikli

1

Az e-biciklik rendszerint nagyon érdekes és szokatlan formákat szoktak ölteni a hagyományos kerékpárokhoz képest. Az új Kvaern modell viszont egy konzervatívabb megjelenést kapott, az alkotókat ugyanis egy BMX kerékpár inspirálta.

Kvaern e-bike

A dán gyártású Kvaern bicikli nevének jelentése “klassz menet”, váza alumíniumból, ötküllős kereke magnéziumból készült. A kerékpárban beépítésre került egy 250W-os motor, amit egy 36V-os akkumulátor lát el energiával. A hatótávolsága így körülbelül 50 km. A bicikli 4,5 másodperc alatt gyorsul fel 25 km/h sebességre.

Kvaern e-bike

Beépített bluetooth hangszórók és fedélzeti computer is található a Kvaern-ben. Az akkumulátor töltésére annak eltávolítása után van lehetőségünk. Tölthetjük hagyományos fali aljzatból is, de lehetőség van napelemmel való töltésre is, kihasználva a napenergia előnyeit.

 

A Kvaern egyenlőre Indiegogo kampány formájában létezik, várhatóan 999 eurós kezdőáron lesz megvásárolható. A napelemes töltési lehetőség ára 449 euró lesz.

Megosztás

1 hozzászólás

  1. Pingback: Rendhagyó meghajtás • Mi Férfiak

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «