Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A Bollinger Motors bemutatta új elektromos terepjáróját

0

A 2017-ben bemutatott ‘B1’ névre keresztelt elektromos SUV valódi alternatívát kínált a gépjárműpiacon a hagyományos meghajtású terepjárókkal szemben.

Bollinger Motors ’B2’

A Bollinger Motors azonban nemrégiben bemutatta a ‘B1’ kistestvérét, mely a ‘B2’ nevet kapta. Ez a terepjáró szintén teljességgel elektromos meghajtást kapott, de még több rakodófelületet kínál, mint a tavaly modell.

Bollinger Motors ’B2’

A Bollinger Motors ’B2’ terepjárójának platója 1,25 méter széles és 1,8 méter hosszú. A plató hátsó ajtaját lenyitva akár 2,4 méter hosszú árut is szállíthatunk a hatalmas rakodófelületnek köszönhetően. A rakomány maximális súlya több, mint 2,2 tonna. Ezáltal az elektromos SUV-k piacán egy rendkívül előnyös választás lehet a ‘B2’, elsősorban azoknak, akiknek szüksége van ilyen nagyméretű rakodófelületre.

Bollinger Motors ’B2’

Az új modell két sportmotorral van felszerelve, összkerékmeghajtást és hidropneumatikus felfüggesztést kapott. Az akkumulátorkapacitás 120 kWh, ami akár 320 km hatótávolságot is lehetővé tesz. Az 520 lóerős összteljesítményű motorral szerelt e-SUV maximális sebessége 160 km/h, forgatónyomatéka közel 700 Nm.

Bollinger Motors ’B2’

 

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «