Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

“Bond autója darabokban”

0

Az elmúlt években például a Star Wars-szal, a Harry Potterrel és másokkal kötött a licencszerződések, segítettek a LEGÓnak továbbra is relevánsnak maradni, és az építőblokkokat gyártó vállalat legújabb terméke szintén egy világhírű franchise-hoz kapcsolódik: a James Bond univerzumhoz. A kém klasszikus Aston Martin DB5 autója mostantól LEGO formában is megvásárolható.

Lego Aston Martin DB5

Bár nem olyan nagy (és drága), mint a LEGO Star Wars dobozai, mégis lenyűgöző mennyi figyelmet fordítottak a részletekre ennél a terméknél – az autónak elöl forgó rendszámtáblája van, mint az eredeti járműnek is az 1964-es Goldfinger filmben. Ha a Lego autódnak a rendőrök elől kell menekülnie, ez sokat segíthet.

Lego Aston Martin DB5
A LEGO szerint a Creator Expert csomagot úgy tervezték, hogy egy kihívást jelentő, ugyanakkor izgalmas építési élményt biztosítson a film és a játék rajongóinak. Egyéb autentikus részletek közé tartozik a (működő) katapultülés, radarkövető, rejtett telefon, golyóálló pajzs, és elülső géppuskák.

Lego Aston Martin DB5
Mindezek az egyedi részletek ismerősek lesznek a Bond rajongóknak, ráadásul, a motorháztetőt felnyitva a DB5 hathengeres motorjának legósított változatát fedezhetjük fel. A készletet 1:8 méretarányban építették, és ha elkészült, 10 cm magas és 34 cm hosszú lesz. Összesen 1295 darabból áll az autó, így eltarthat egy darabig, amíg elkészülsz vele – de határozottan feltűnő lesz, akárhova is teszed.

Lego Aston Martin DB5
Az új szett ára 149,99 dollár a LEGO weboldalán, de egyelőre csak a LEGO VIP hűségprogram tagjainak elérhető. A LEGO nem közölt még információt arra vonatkozólag, hogy ezen kívül kapható lesz-e majd a James Bond szett.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «