Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Brabus Business Lounge: A guruló jumbo

0

A Brabus német tuningcég elsősorban a Mercedes-Benz modellek motor és optikai tuningjára szakosodott, de nemcsak ebben nagyok, hanem híresek a különleges belső terek kialakításában is. Az új Bugatti korszak első modelljeinek belső teret például a Brabus készítette el a franciák felkérésére. Most a Moszkvai Autószalonon, egy különleges Mercedes-Benz Sprintert lepleztek le.

Brabus Business LoungeA leghosszabb és legmagasabb furgon verzióban tulajdonképpen egy repülőgép business osztályát hozták össze 4 felnőtt utas számára. Ebből természetesen a menetiránnyal szemben ülő két fő van a legkirályibb pozicióban, de akik háttal ülnek őket sem kell sajnálni. Az Alcantarával és a legjobb minőségű bőrrel bevont ülések nemcsak kényelmesek, hanem masszázsfunkcióval bírnak, fűthetőek és hűthetőek, és adott esetben akár aludni is lehet bennük.

Brabus Business LoungeA két ülés között elhelyezett középkonzolon két kisebb, tíz colos képernyőt található, de kézközelben van hűtőszekrény és kávéfőző is. Emellett van minibár is, valamint ülésenként egy-egy kihúzható kis asztal. A diszkrécióról a sötétített üveg, a még nagyobb diszkrécióról pedig az elektromosan működtethető függönyök gondoskodnak.

Brabus Business LoungeKommunikációs vonalon is élen jár a Brabus, merta szisztémához az utasok könnyen csatlakoztathatják a telefonjaikat és laptopjaikat, és ezek után a digitális tartalmak akár az utasteret a vezetőfüléktől elválasztó 42 colos full HD LCD képernyőn is megjeleníthető.
Brabus Business Lounge

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «