Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Brutális élvezet

0

A Classified Moto kifejlesztett egy jellegzetes motorkerékpár stílust, amely a vadállati megjelenést ünnepli. A virginiai gyártó továbbra is nemzetközi hírnévre tör, legutóbbi megbízása a Kentucky-beli Louisville-ből, a Bourbon ital hazájából érkezett.

Classified Moto "Frank"

A Classified Moto “Frank” elnevezésű motorja 2007-es Triumph “Speed Triple 1050”-es modellként kezdte, és a kompromisszumok nélküli esztétikuma ellenére a motorok nagyrésze az eredeti szériából származik. A “Frank” képviseli mindazt, amit a virginiai garázsbajnokok: könyörtelen, gyors és gyönyörűen brutális. Azért készült, hogy a legjobbat és legrosszabbat hozza ki az emberből, ahogy átvezeti őt az érzelmek egész spektrumán: szeretet, düh, hitetlenség, undorodás és félelem.

Classified Moto "Frank"
Valódi Classified féle frankenstein-stílusnál maradva, a garázs tudta, óriási ATV gumiabroncsot szeretne használni hátul, megtartva az egyoldalú megjelenést.

 

Speciális lengőkarokra volt szükség a terepjáró gumiabroncsaihoz, mivel nem volt mód az “utcai hármas” lengőkar megváltoztatására, úgy, hogy egységes maradjon a motor külseje. A műhely a Honda “VFR800” alkatrészeinek használata mellett tette le a voksát, mivel 4 × 4-es csavaros mintát használ, ami az ATV kerekekre jellemző.

Classified Moto "Frank"
A “Frank” tartálynak kialakítása semmire sem hasonlít, amit valaha egy háromsebességes látott, a maga törékenységével a Triumph fenyegető motorjának ellenpontozása. A Classified soha nem csupaszított le egy ” Speed Triple ” tartályt, és megdöbbenve fedezték fel, hogy ez műanyagból készült.

Classified Moto "Frank"

Nem a legnyilvánvalóbb módon erősítették meg ezt az alkatrészt, hanem finom női ruhaszövettel és nyugati epoxigyantával orvosolták a helyzetet. A tengerészeti minőségű gyantát a teljes alkatrészlista és a tulajdonos használati utasítása borítja a tartályon.


A nyereg és a farokrész egyaránt újak, feltárva a Triumph csomagtartóját, amely egy enyhén ívelt, barna bőrülés alatt helyezkedik el. A motor 130 lóerővel áll vezetője rendelkezésére. Elegáns kipufogócső öleli körül a motor hátulját, és közvetlenül az ülés alatt jön ki – ez a megoldás a Classified Moto védjegye.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «