Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Buborék hotelek

0

A vadonban kempingezés nem való mindenkinek. Persze ott van a gyönyörű kilátás, ugyanakkor ez azt is jelentheti, hogy meg kell küzdeni az extrém hőmérséklettel, bogarakkal és a kényelmetlen alvási körülményekkel.

Buborék hotelek

A legújabb kempingezési trendek nagy valószínűséggel vonzóbbá fogják tenni a kirándulást sokak számára, ugyanakkor el is választanak a környezettől. A megoldás? Buborékok. Ezek a felfújható, átlátszó kupolák egyre több helyen bukkannak fel világszerte, mi pedig összegyűjtöttük a legelképesztőbb példányokat.

Buborék hotelek
A buborék szoba lényegében egy felfújható kupola, melyet egy csendes szellőztető rendszer tart fenn, ami emellett folyamatosan frissíti a levegőt is, így a hőmérséklet tökéletes marad a lakók számára, függetlenül a külső körülményektől.

Buborék hotelek

A buborék előnye azonnal nyilvánvalóvá válik, amint azokra a csodálatos tájakra gondolunk, ahol ezek az építmények megtalálhatók.

Buborék hotelek
A Jordán sivatagtól kezdve a havas izlandi erdőkig, a bubi-szállás lehetővé teszi, hogy testközelből tapasztalhasd meg a természetet, miközben kényelembe helyezted magad.

 

Minden évvel egyre jobban felszereltek lesznek ezek a buborék hotelek. Már olyan buborék lakosztályokat is találhatsz, ahol több szoba, hatalmas ágy, csodás fürdőszoba és padlófűtés van.

Buborék hotelek

 

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «