Bugatti 100M koncepció

0

Ez az új négykerkeű motor azonnal felfedi a gyökereit, amint valaki rápillant – a sima vonalai és színkombinációi egy ismerős Bugatti mixet alkotnak.

Bugatti 100M koncepció

A Romain Gauvin tervező által fejlesztett fekete, fehér és kék Bugatti 100M koncepció egy kapszulából áll, amelyben megtalálhatóak a technikai elemek, oldalára pedig a Bugatti ikonikus C-alakú vonala látható.

Bugatti 100M koncepció
A sofőr kényelme érdekében – aki szintén a fedett vezetőfülkében helyezkedik el – Gauvin motorjának hologramos hátsó monitorja van, amely folyamatosan mutatja a motor külsejére szerelt kamera által közvetített képet.

Bugatti 100M koncepció
Míg a Bugatti járművei mind üzemanyaggal működnek, a 100M Concept egy hibrid, mely elektromos meghajtással működik, az akkumulátor pedig közvetlenül az ülés alatt helyezkedik el, és a motor elején keresztül lehet tölteni.

Bugatti 100M koncepció

A hátsó részen és a kapszula alatti visszafogott megvilágítás teszi ezt a Bugattit még futurisztikusabb, mintha akár repülni is képes lenne.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «