fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

„Buta” karóra okos szíjjal

0

Egy lengyel startup cég, az uBirds egészen különleges dolgot fejlesztett ki: egy okos szíjat. Az okos órák mára teljesen elárasztottak minket, mi is bemutattunk már jó néhányat közülük. Ez azonban most más. Ezzel a szíjjal bármilyen, hagyományos karórából okosat varázsolhatsz.

 

Habár a mai okos órák már egészen jól tudnak kinézni, azért nem helyettesíthetik a klasszikus, elegáns, igazi karórákat. Aki ragaszkodik a szeretett kis kincséhez, aligha fogja azt lecserélni egy újabbra, még ha az okosabb is és több funkcióval kecsegtet.

uBirds

uBirds

uBirds

Éppen ezért többen is próbálkoztak már okos szíjak kifejlesztésével, ám talán ez az eddigi legjobb. Nem akar túl sok lenni, éppen ezért nincs is saját kijelzője (sok versenytársával ellentétben), ám ez nem is hiányzik belőle.

uBirds

uBirds

uBirds

A kézzel készített bőr számos kis szenzort rejt magában, amelyek mind-mind okos funkciókat kínálnak a viselőjének. Érzékeli például a kézmozdulataidat, így akár egyetlen mozdulattal elutasíthatsz egy bejövő telefonhívást. Sőt, még arra is figyelmeztet, hogy ne hagyd el a telefonod. Ha nélküle indulnál el otthonról, vagy egy buliból, akkor bizony rezgéssel fogja ezt jelezni feléd. Mindemellett természetesen még a fizikai aktivitásodat is figyeli és tárolja az eredményeket.

uBirds

uBirds

Az okos szíj Bluetooth segítségével kapcsolódik iOS-hez vagy Androidhoz és egy applikáció segítségével szabhatod testre a funkciókat. A szíjon található LED különböző intenzitással és színben tud villogni. Te választhatod ki, hogy milyen bejövő üzenetre vagy hívásra, milyen módon jelezzen. Persze nem csak a funkciókat, hanem a szíj külsejét is pontosan testre szabhatod. Hiszen a cég álláspontja szerint csak te tudhatod, mire van igazán szükséged és mi számít szépnek szerinted.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «