fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Bye-bye Szása!

0

Az előzetesen sokkal többre taksált orosz válogatott három meccsen mindösszesen egyetlen pontot szerzett, így a románokkal kézen fogva kapaszkodhatnak fel a hazatartó gépre. Bye-Bye Szása! Na és mi várhat a mi fiainkra?

Hétfőn a B-csoportban döntő fontosságú mérkőzéseket rendeztek, hiszen még mind a négy csapat eséllyel pályázott a továbbjutásra. A harmadik fordulóban, vagyis hétfőn este Anglia – Szlovákia és Oroszország – Wales összecsapást rendeztek.

Oroszország idei EB szereplése igen nagy csalódást okozott. Már az első meccsükön is gyatrán játszottak, ám akkor még sikerült nagy nehezen összekaparniuk egy pontot Anglia ellen. Utána azonban sima vereséget szenvedtek a szlovákoktól, akik két hatalmas góllal szórták meg őket. Az oroszok erejéből mindösszesen a szépítésre futotta. Most itt lett volna az esély, hogy Wales ellenében kiküszöböljék a csorbát és „helyreállítsák a birodalom tekintélyét”. Ám nem így lett!

walesiek

Wales válogatottja meglepően jól teljesít!

A walesiek csúnyán megszórták Kokorinékat. Az első félidőben Ramsey és Taylor, míg a második játékrészben Bale is berámolt egy-egy gólt Akinfejev kapujába. Nem csoda, hogy az utolsó percekben már teljesen hitehagyott volt az orosz csapat, legszívesebben már a 70. percben mentek volna zuhanyozni. A népes szurkolótáboruk azonban valószínűleg még szívesen maradt volna Franciaországban – legalább a balhé kedvéért. Így viszont fellélegezhetnek a házigazdák, hiszen egy jó bunyóra mindig kapható tábor hazautazik…

Velük együtt pedig a román ultrák is nekiláthattak a csomagolásnak. Várja vissza őket a napfényes Bukarest. Válogatottjuk ugyanis – az oroszokhoz hasonló módon – csupán egyetlen pontot tudott összekaparni az A-csoportban, miután vasárnap kikaptak Albániától 1:0-ra. Ebből a csoportból Franciaország és Svájc már biztosan továbblép, míg a harmadik helyezett albánok reménykednek. A hat csoportharmadik közül ugyanis a négy legjobb szintén bekerül a legjobb 16 közé.

Angolok

Az angolok nem bírtak a szívós szlovákokkal

Mindeközben a szlovákok is pályára léptek és ismételten helytálltak. Igaz ugyan, hogy az első mérkőzésükön még kikaptak Wales ellenében, ám utána Oroszországot magabiztos játékkal verték, most pedig Anglia ellen gyűjtöttek be egy értékes pontot. A kiharcolt 0:0 főképpen Kozácik kapusnak köszönhető, aki Jamie Vardy és Lallana lövésénél is hatalmasat fogott az első félidőben.

Ezzel együtt tehát a B-csoportban is befejeződtek a küzdelmek. Nagy meglepetésre Wales jutott tovább elsőként, Anglia másodikként, Szlovákia pedig reménykedhet. Mindez számunkra azt jelenti, hogy nagy esély van egy angolokkal rendezett randevúra. Ugyanis ha a második helyen végzünk (amihez az kell, hogy kikapjunk Portugáliától és Izland ne verje meg Ausztriát), akkor a Rooney vezette alakulattal csaphatunk majd össze. Ha viszont sikerülne pontot szerezni C. Ronaldoék ellen, akkor első helyen is zárhatjuk a csoportot. Ebben az esetben alighanem Belgiummal találkozhatunk.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «