Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Cabriolet V8 motorral – kézzel készült Lucra LC470

0

A Lucra ‘LC470’ egy kézzel készült V8 motorral felszerelt, felnyitható tetejű szuperautó. 7 literes, 630 lóerős motorjával könnyedén gyorsul fel 100-ra alig 2,5 másodperc alatt – ez megegyezik a Bugatti Veyron 16.4 Super Sport képességeivel. Az autó minden egyes darabját kézzel rakták össze, San Marcosban, Kaliforniában.

Lucra LC470

A Lucra alapító tagja, Luke Richards álomautója ötvözné az óriási amerikai erőt az európai manőverezhetőséggel – mivel ő maga is az Egyesült Királyságban és Amerikában nőtt fel.

Lucra LC470

Európában gyakran találkozunk egészen könnyű modellekkel, míg az Egyesült Államokban inkább a nyers erőn van a hangsúly az autógyártók részéről. Richards ezt a két különböző utat szerette volna egyesíteni, két teljesen különböző stílusból alkotta meg ezt az autót.

Lucra LC470
A Lucra esetében – a Bugattikkal, Ferrarikkal, McLarenekkel ellentétben – a vezetőnek nem lesz szüksége bonyolult tanulási folyamatra, mielőtt elsajátítja az autó kezelését. Az ‘LC470’ talán az egyetlen sportautó a világon, amit egy ilyen szempontból tapasztalatlan vezető is képes irányítani. A legfontosabb jellemzője a kocsinak a kiváló manőverezhetőség, egészen magas sebesség mellett is hibátlanul veszi be az éles kanyarokat.

Lucra LC470
2,5 másodperc alatt gyorsul fel 100km/h-ra, a maximális sebessége pedig 322km/h. A megrendelő választhat különböző V8 motorok közül. A 6.3 literes Mercedes-AMG, a 6.3 literes GM ‘LS3’ vagy a 7 literes GM ‘LS7’ szinte mind tökéletes választásnak bizonyulnak.

Lucra LC470

A kaliforniai cégnek 8 hetet vesz igénybe 1-1 autó legyártása, ami teljességgel a megrendelő igényei szerint kerül kialakításra.

Lucra LC470

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «