fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Cagiva Gran Canyon 900 nyomában

0

A Venier Customs VX Traveler névre keresztelt egyedi túramotorját az 1999-es Cagiva Gran Canyon 900 nyomán építették.

 

Venier Customs VX Traveler

A Ducati Multistrada elődjeként ismert, és a klasszikus Cagiva Elefant 900 Dakar-győztes továbbfejlesztéséből épült donorgépben egy 45 mm-es Marzocchi első villát, Sachs hátsó lengéscsillapítót, és egy nagyon komoly, átalakított féktárcsákkal rendelkező Nissin fékrendszert helyeztek el.

Venier Customs VX Traveler

A váz strapabíró, de a legjobb az egészben a Ducati 900 SS üzemanyag-befecskendezős motor, ami az egész gép szívét képezi.

Venier Customs VX Traveler
Az egész motort kézzel készítették alumíniumból, nagyon kényelmes utazást biztosít hosszú úton, akár két ember számára is. Az eredeti ülést is komfortosabbra szabták. A motort teljesen újjáépítették.

Venier Customs VX Traveler

A Venier Customs ezen kívül egyedi, csak erre a modellre gyártott Mass Moto kipufogódobot, alumínium markolatokat, Motogadget digitális sebességmérőt és irányjelzőket, az ülésbe süllyesztett hátsó lámpát, egyedi első fényszórót helyezett el, a motorburkolat több része pedig szénszálas anyagból készült.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «