fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A Cartier exkluzív új órája, a Panthère

0

A Cartier vásárlói elsőként rendelhetik majd meg online a márka legújabb termékét, mielőtt az kapható lenne a viszonteladóknál és a cég üzleteiben világszerte.

A Cartier exkluzív új órája, a Panthère

A márka nemrégiben jelentette be a meglepő együttműködést a Net-a-Porter nevű online webáruházzal, aminek köszönhetően az újratervezett és megújult design-nal rendelkező Panthère karóra is kapható lesz egész májusban ezen az internetes felületen.

A Cartier exkluzív új órája, a Panthère

Nem sok luxusóra gyártó kezdett még hasonló projektbe, hogy meghódítsa az online piacot, mégis nagy sikert értek el, ezáltal talán a többi gyártó is nyitni fog majd az internetes kereskedelem felé – hiszen ebben van a jövő.

A Cartier exkluzív új órája, a Panthère

Kétségkívül ez egy bölcs lépés volt a Cartier részéről, mivel az ikonikus Panthère sorozat 1983-tól a 2000-es évekbeli beszüntetéséig igen kedvelt luxuscikknek számított. Az új Panthère modell 22 és 27 mm-es méretben érhető el, ezek hagyományosan női karóra méretek. Afelől sem lehet tehát kétségünk hogy hatalmas siker, illetve hiánycikk lesz a termék már az első hetekben.

A Cartier exkluzív új órája, a Panthère

A premier első napján már a közepes méretű gyémántberakásos modellek el is fogytak, és tekintve, hogy május 31-ig tartanak az eladások, valószínűleg a modellek nagyrésze nem lesz raktáron. A Cartier így a negyedik Richemont óragyártó, aki az online piac felé nyitott (az IWC és a Piaget termékei is rendelhetők már interneten) és a projekt korai sikerei miatt is valószínűsíthető, hogy a márka ezentúl a webes felületeken is rendelhető lesz.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «