Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Casa Bosque a dűnék háza

0

Argentína Buenos Aires-i tengerpartjának dűnéi mellett helyezkedik el Costa Esmeralda, amit sűrű erdők borítanak a nemrégiben végrehajtott erdősítések eredményeként.

Casa Bosque

A partvidékre néző fák sűrű erdei között bújik meg a Besonías Almeida Arquitectos Casa Bosquea vagy erdei ház projektje.A ház három pikkelyszerű betondarabból áll össze, amelyek a dűne lejtése mentén vannak elrendezve. A tektonikus csúszások teremtik meg a lehetőséget az apró udvarok létrehozására, amelyek magukba foglalják a környező tájat.

Casa Bosque
A projekt tervezése során a Besonías Almeida Arquitectos elsőként azt határozták el, hogy a ház három részből fog állni, majd a többi építészeti döntést is ennek megfelelően hozták meg.

Casa Bosque

A ház külseje három elkülönülő homlokzatból áll, a keleti oldalon pedig el van zárva az épület az utcától, míg a nyugati oldalról hatalmas növények védik meg. Az épület északi vége a nagy közös tér csúcspontjaként lett megtervezve.

Casa Bosque

A hatalmas balkon részben fedett, így eltakarja a kilátást az utca felől, miközben mégis kínál némi kitekintést a látványos parti legelőkre.

Casa Bosque
A ház bejárata a földszint közepén található, amely a lejtő középrészén helyezkedik el. A bejárat a nappaliba, az étkezőbe és a konyhába, valamint a kinti területekre vezet.

Casa Bosque

A bejárattól két lépcsősor indul, az egyik a felső szinten lévő privát szobákhoz vezet, míg a másik a nappaliba, ahonnan elképesztő kilátás tárul a kandalló mögötti elterülőtájra. A belső udvarok fényt, átláthatóságot, tükröződéseket és növényzetet juttatnak a szobákba.

Casa Bosque

Casa Bosque

Casa Bosque

Casa Bosque

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «