Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A Chevrolet egy country csatornát csinált a Chevy Truck 100 éves évfordulójára

0

Az elmúlt 100 évben a Chevrolet teherautók megtalálta az útját a rajongók szívéhez és lelkéhez a világ minden táján – és számtalan country dalba is.

Zenélő Chevy-k

A Chevy Truck századfordulójának tiszteletére a márka egy Pandora – egy zenei szolgáltató az Egyesült Államokban, ami rádión és applikáció formájában érhető el, és a hallgatott zenék alapján ajánl hasonló dalokat – csatornát hozott létre, amit a Chevy Truck 100-nak nevezett el, hogy megünnepelje az autó kapcsolatát a country zenével.

Zenélő Chevy-k

A csatornán elérhetők dalokban egytől-egyik szerepelnek pickupok, például van, amiben a táncos dallamok egy Silverado rácsán lévő szarvakról szólnak, vagy épp egy fiúról egy Chevy-ben, ami mindig lefullad, és szerepelnek közöttük olyan nóták, amik azt elevenítik fel, milyen egy nyári éjszakán letekert ablakkal vezetni.

Zenélő Chevy-k
A Chevy-k és a Chevrolet azért annyira elterjedt a country zenében, mert olyan hatalmas szerepe van az énekesek, dalszerzők és az ő rajongóik életében, legalábbis ezt állítja Frank Rogers, egy zenei producer és dalszerző szerint, aki öt Academy of Country Music díj birtokosa, és több mint 70 Top20-as sláger szerepel a neve mellett.

Zenélő Chevy-k
„A legalapvetőbb szinten minden dal elmond egy történetet, míg a legjobb dalok ezen felül érzelmi kapcsolatot is kialakítanak” – mondja Rogers. „Sok művész úgy nőtt fel, hogy egy Chevy-t vezetett, miközben természetessé vált, hogy elmondjuk azt, ami velünk történt. A rajongók számára az utalás egy Chevy teherautóra valami olyasmi, amihez azonnal képesek kapcsolódni, és így a történet relevánssá válik az ő életükben is.”

Zenélő Chevy-k

Sandor Piszar, a Chevrolet Trucks marketingigazgatója számára a dalkatalógus, amiben annyira utalás van a Chevrolet teherautókra, megmutatja, hogy a márkának mekkora hatása van a tulajdonosok életére.

Zenélő Chevy-k
„Több mint 85 millió Chevy teherautót építettünk az elmúlt 100 évben” – mondta Piszar. „Viszonzásul a vásárlóink pedig több millió emléket hoztak létre a teherautóinkkal kapcsolatban: amint a földeken vagy munkaterületen dolgoztak, a barátokkal utaztak vagy a családjukkal kempingeztek. A generációkon átnyúló kapcsolat a Chevy teherautók egyik fontos jellemzője, valami olyasmi, amit kevés márka mondhat el magáról.”
A lista természetesen nem lenne teljes a rajongók hozzájárulása nélkül, akik szintén csatlakozhatnak a kezdeményezéshez, és a saját kedvenceikkel egészíthetik ki a Top 100 Chevy szám listáját.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «