Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Chieftain Dark Horse – a vadiúj Indian

0

Miután 2011-ben a Polaris égisze alá került az Indian Motorcycles nem vesztegette az időt, hiszen csak idén két újabb modellt is bemutatott. A Scout Sixty és a Springfield után pedig megérkezett a legendás amerikai márka legújabb modellje a Chief Dark Horse tovább tökéletesített változata a Chieftain Dark Horse.

Chieftain Dark Horse

A 2015-ös Chief Dark Horse az Indian Chief Classic „fekete” változata volt, melyről elhagytak néhány dolgot, hogy az ára az Indian Chip modellpalettájának átlaga alá kerüljön vagy 1000 dollárral.

Chieftain Dark Horse

Most az Indian valami hasonló vonalat követett a Chieftain Dark Horse esetében is. Fekete szín, keskenyebb szélvédő, de a főbb elemeknél a jól bevált egységekből építkezett.

Chieftain Dark Horse

A Chieftain Dark Horse-ba így a Thunderstroke 111-es erőforrás, ABS, elektromos szélvédő, tempomat és prémium audio rendszer került, bár a legtöbb alkatrésze fekete festést kapott.

Chieftain Dark Horse

Némi króm csupán a frontrészre, a kipufogó csövekre és néhány díszítő elemre jutott csak és természetesen a leendő vásárlók a Chieftain Dark Horse esetében is kedvükre válogathatnak a cég komoly kiegészítő gyűjteményében.

 

Akiket vonz ez a „sötét oldal” nem kell várniuk, azonnal átállhatnak a sötét oldalra, hiszen a Chieftain Dark Horse 21 999 dolláros áron már megvásárolható az Indiain kereskedésekben.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «