fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Chopard – Mille Miglia 2017 Race Edition

0

A Chopard bemutatta az idei Millie Migliara, a különleges sportkocsikat felvonultató neves autóversenyre készített limitál sorozatát.

Mille Miglia 2017 Race Edition

Egy körtúra, ez a „Vörös Nyíl”, a Mille Miglia, egy különleges autóverseny Brescia és Róma között. Ez a körkörösség pedig ugyanúgy megjelenik az óra szellemiségében, amit a verseny hivatalos időmérője, a Chopard mutatott be. A Mille Miglia 2017 Race Edition a múltat és a jelent kombinálja, az élvonalbeli és az abszolút kortárs mechanizmusa és az esztétikus megjelenése az autók történetét idézik fel. Az ezüst számlapon a “bouchonné” részletekkel a kronográf számlálót a vintage versenyautók műszerfala ihlette. A kronográf nyomógombjai azonnal a motordugattyókat idézik fel, ahogy a hullámos korona egy benzin sapkára emlékeztet.

Mille Miglia 2017 Race Edition
A felső gomb megnyomására aktiválódik a kronométer. A szerkezet feltűnő vörös mutatói mozgásba lendülnek. A másik gomb megállítja a mutatókat. Az eltelt idő könnyedén leolvasható köszönhetően a releváns színek és anyagok kombinációjának köszönhetően. A széles óra- és percmutatók Super-LumiNova®-val bevonva lebegnek a fényes kompozíció felett.

Mille Miglia 2017 Race Edition
A Mille Miglia 2017 Race Edition nagyvonalú tokja 44 mm széles, és a Chopard által fejlesztett mechanizmus van benne. Az 1000 darabból álló limitált szériához gumi szíj tartozik, amit az 1960-as évek Dunlop abroncsai inspiráltak. Végső tisztelgésként az autóverseny előtt, a tok hátuljába egy kockás zászló és a Mille Miglia nyíl logója van gravírozva.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «