Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Cifa Coguaro4 – a jövő betonkeverője

0

Marco Monticelli és Samuele Montorfano elképzelte, hogy milyen is lenne a 21. századnak megfelelő betonkeverő autó.

A Coguaro4 minden porcikáját úgy tervezték, hogy minden ergonómiai igénynek megfeleljen, és a betonkeverő autó minden körülmények között, így alagutakban, vagy bányákban is jól használható legyen.

A mindössze 2.5 méter magas betonkeverőt FOPS/ROPS kabinnal és 4 köbméteres forgó dobbal szerelték fel. A négykerékmeghajtás és a háromféle móddal rendelkező négykerékkormányzás révén pedig a Coguaro4 minden helyzetben nagyon könnyen irányítható. Így nem meglepő, hogy a 6.8 méter hosszú, teljes terhelésnél 21 tonnás jármű 30 százalékos emelkedővel és 20 százalékos oldaldőléssel is könnyedén megbirkózik.

A hajtásrendszer tervezésénél a fő szempont a tapadás és a megbízhatóság volt, ezért a teherautó innovatív hidraulikus erőátvitelt is kapott, ami egy hidraulikus pumpával és két hidraulikus motorral rendelkezik, aminek révén a sebességváltójában és a kardánhajtásában nincsenek mechanikus mozgó alkatrészek.

Coguaro4

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «