fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Como ékszerei

0

A Concorso d’Eleganza Villa d’Este idén is lélegzetelállító járműkülönlegességekkel varázsolta el a nagyérdeműt.A Villa d’Este luxushotel és a szomszédságában álló Villa Erba előkelő, parkosított zöld környezete idén ismét a rendhagyó esemény tökéletes helyszínének bizonyult.

A világ leglenyűgözőbb két- és négykerekű járműkülönlegességeinek múltbéli emlékeit és majdani elképzeléseit csokorba gyűjtő, hagyománytisztelő eseményre a világ minden tájáról érkeztek látogatók, akik hatalmas tapsviharral ünnepelték a kiállított modelleket, elismerve az egyedülálló klasszikusok és a különleges járműtanulmányok eleganciáját és lebilincselő szépségét.

Concorso d’Eleganza Villa d’Este

Május 22-24. között a „Vissza a hetvenes évek stílusába” („Seventies Style – the Jet Set is back) mottó és számtalan exkluzív kiállítás együttesen varázsolt érzelmekben és hagyományokban gazdag, múltidéző hangulatot a Comói-tó partjára.

Concorso d’Eleganza Villa d’Este

A „Rolls-Royce Phantom 90 évét” ünneplő évforduló alkalmából például egy speciális kategóriában számtalan, eltérő évtizedeket képviselő Rolls-Royce Phantom versengett a zsűri kegyeiért, miközben az 1970-es éveket a BMW 3-as sorozatának 40 éves történetét felidéző egyedülálló modellkiállítás, valamint a BMW Art Cars kollekció képviselői idézték fel.

Concorso d’Eleganza Villa d’Este

A szakértőkből álló zsűri a 2015-ös Concorso d’Eleganza Villa d’Este legjobbjának járó BMW Group „Best of Show” trófeát egy 1932-es Alfa Romeo 8C 2300 Spider modellnek ítélte oda.

Concorso d’Eleganza Villa d’Este

A közönség elismerését jelképező Coppa d’Oro Villa d’Este díjat egy 1950-es Ferrari 166M Barchetta nyerte el, míg a tanulmányautók és prototípusok versenyében a Bentley Exp 10 Speed Six kupé diadalmaskodott, megszerezve a Concorso d’Eleganza Design Díjat.

Concorso d’Eleganza Villa d’Este

A klasszikus kétkerekűek Concorso di Motociclette szépségversenyét idén ötödik alkalommal rendezték meg, a BMW Group motorkerékpárokat díjazó trófeáját pedig ezúttal egy 1973-as Münch-4 TTS-E érdemelte ki.

Concorso d’Eleganza Villa d’Este

  • A Concorso d’Eleganza Villa d’Este története 1929-ben kezdődött, amikor első ízben rendezték meg az észak-olaszországi Cernobbio városában a járműkülönlegességek szépségversenyét. Az idei volt a hagyományőrző, évente megrendezett találkozó sorozatban tizenegyedik olyan felvonása, amelyet a BMW Group Classic és a Villa d’Este luxushotel közös házigazdaként szervezett meg. Ahogyan eddig mindig, úgy idén is a Comói-tó fogadta partjainál a kivételesen értékes és ritka történelmi járműkülönlegességeket, mindazonáltal az esemény ma már a múlt, a jelen és a jövő autóipari szépségeit is összeköti. Mintaszerű példái ennek a jövőbe látó tervezőmérnökök itt bemutatott prototípusai és járműtanulmányai, amelyeket a BMW évről évre egy vadonatúj koncepcióval egészíti ki, versenyen kívül.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «