fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Cosmos a vízen

0

A legtöbb jacht tulajdonosnak gyakran rendkívüli igényei vannak. Előfordulnak olyanok is, akik a fizika törvényeit is felülírnák.

Cosmos jacht

Egy ilyen megrendelője akadt tavaly a Heesen Yachts hajógyárnak, aki egy hatalmas nagy, mégis rendkívül könnyű és elképesztően gyors jachtot álmodott meg magának, ami nem utolsósorban esztétikumban is valami lenyűgözőt adjon.

Cosmos jacht

A holland hajógyártó cégnek ez a feladat úgy tűnik, nem okozott problémát, ugyanis megalkották a Cosmos névre keresztelt luxushajót. A több, mint 220 lábas hajó teljességgel egyedi igények szerint készült el. A hajó a könnyű súly érdekében alumíniumból készült, és négy darab mamut méretű MTU dízelmotor gondoskodik a meghajtásáról. Összességében így több, mint 19 ezer lóerős összteljesítménnyel bír a jacht. Soha ehhez fogható hajó nem készült még, ez több, mint valószínű.

Cosmos jacht
A Cosmos maximális sebessége várhatóan 29 csomó lesz, vagy akár még gyorsabb is lehet, ez természetesen kiderül majd az első vízretétel után. A külső tervek a Winch Design csapatának keze munkáját dicsérik, míg az impozáns belső tér tervezésér a Sinot irodája dolgozott.

Cosmos jacht

A fedélzeten a hatalmas napozóteraszok mellett helikopterleszállóhely, úszómedence és bárpult is helyet kapott. Belül olyan extrák is beépítésre kerültek, mint a lift, vagy éppen a bőr- és selyemborítás, illetve hátsó megvilágítású onyx üvegfelületek a falakon.

Cosmos jacht
Az alsóbb szinten négy vendégkabin kerül majd kialakításra, míg a VIP vendégkabin és a tulajdonosi lakosztály a felsőbb szinten helyezkedik majd el. A hajó 19 fős személyzete 11 kabinban lesz elszállásolva.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «