Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Crossover munkapad

0

Nem ez az első kezdeményezés, amikor a Nissan az autóiban használt technológiáit tovább gondolva a hétköznapi életbe integrálja. A nemrégiben bemutatott Nissan munkaállomás némi élccel ugyan, de ezt aposztrofálja.

Előfordult már, hogy munkateljesítménye visszaesett? Aludt már el az íróasztalára borulva? Volt már késésben annyira, hogy még a reggeli kávét sem tudta meginni? Szól a spontán magnézium reklámnak is beillő szösszenet. Ezúttal azonban az energetizáló bogyók helyett a japán autógyár egy új közérzetjavító “szérumot” ajánl.

Nissan munakállomás

A crossover munkaállomás prototípusát azután készítették el, hogy a Nissan Technical Centre Europe egyik mérnöke megfigyelte: a jármű technológiája növelheti a munkahelyen nyújtott teljesítményt.

A Nissan 360 fokos parkolókamera rendszerének (AVM) és a mozgó tárgyak észlelésének elvét is beépítették a munkaállomásba, így a dolgozó egy lépéssel a munkatársai előtt járhat, míg a jármű éberségfigyelő rendszerével megelőzheti az esetleges figyelemvesztést és a késő délutáni teljesítménybeli visszaesést.

Nissan munakállomás

A munkaállomás emellett a Qashqaiban is megtalálható ergonomikus üléssel is rendelkezik, amely folyamatos megtámasztást ad a csípőnek, a csigolyáknak és a mellkasnak.
Nissan munakállomás„A Qashqai íróasztal nem csak szórakoztató, de hűen tükrözi, hogy a crossover technológiái miként könnyíthetik meg mindannyiunk életét.” – jelentette ki David Moss, a Nissan európai műszaki központjának alelnöke.

„Miközben a járművek egyre több szálon kapcsolódnak életünkhöz, ez a technológia a járművön kívüli életben bizonyul rendkívül hasznosnak.” Jó példa erre a közelmúltból az, ahogy a Nissan egyedi 360 fokos parkolókamera technológiáját a japán tenger- és földtudományok és kapcsolódó technológiák ügynöksége és a Topy Industries, Ltd. rendelkezésére bocsátotta egy olyan projekt keretében, amely segíthet megismerni az óceánok mélyének rejtelmes világát.

„Egyelőre ugyan nem tervezik a munkaállomás gyártását, de sohasem lehet tudni mit hoz a jövő.”

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «