fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Családi sportvitorlás

0

A Nautor’s Swan 65 névre keresztelt vitorlás jachtja egy regattán is megállja a helyét, de a család számára is tökéletes pihenést nyújt egy hétvégi kiránduláson.

Nautor’s Swan 65

A Nautor’s a legnagyobb nemzetközi vitorlás show keretében, a Boot Düsseldorf kiállításon fogja bemutatni legújabb vitorlás jachtját, a Swan 65-ot. Tavaly a közönség már láthatta a hajó méretarányos mását, így a leendő vásárlók megízlelhették, mit jelent a fedélzetére lépni. Ezúttal azonban a Swan 65 teljes életnagyságban jelenik majd meg, így mindenki szemügyre veheti, milyen a valóságban ez a sportjacht.

Nautor’s Swan 65
A Swan 65 több mint egy szimpla cirkáló. A teljesítmény volt a legfőbb szempont a tervezés során, a Swan így versenyre készen érkezik majd a gyárból. Természetesen azok a vásárlók, akik valóban indulni akarnak valamilyen regattán, több opció közül is választhatnak, amelyek növelik a hajó sebességét és megkönnyítik a kezelhetőségét.

Nautor’s Swan 65

Ilyen például a négyzet alakú fővitorla, futókötélzet és sportgerinc. A regattákon jó, ha profi csapat vezeti ezt a fenevadat, de egy hétvégi hajókázáson a család is el tudja irányítani.

Nautor’s Swan 65
A fedélzet első ránézésre elég spártainak tűnhet, ha összehasonlítjuk a motoros jachtok kinézetével, hiszen sem jacuzzi, sem hatalmas közös helyiségek nem kaptak helyet a hajón.

Nautor’s Swan 65

Ez azért van, mert ezt a jachtot a hatékonyság ihlette. Az ablakokon és a kabintető üvegén át rengeteg természetes fény árad be a jacht belsejébe, ahol csertölggyel borított szalon, étkező és pihenő fürdik a napsugarakban. A kabinok elrendezése változtatható. A jacht megrendelhető három kabinnal, amiben benne van a mastersuite is. A legnagyobb szobába egy asztal, egy dupla ágy és gardróbszekrény is rendelhető.

Nautor’s Swan 65
Jelenleg négy darab Swan 65 van gyártás alatt, a kiszállítást jövő évben kezdik meg. Ha valaki szeretné élőben is megnézni, mit tud a vitorlás jacht, látogasson el a Swan American Regattára Newportba jövő nyáron.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «