fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Cseresznyés kert

0

A Rolls-Royce Serenity Phantom egész egyszerűen leckét adott művészettörténelemből az idei genfi Motor Show résztvevőinek. Sőt azt is bemutatta, hogy mit tartogathat számunkra a csúcsminőségű autógyártás a jövőben.

A belső tér – beleértve a kárpitozást – közel 10 méternyi kézzel szőtt és kézzel festett selyemből készült a Rolls-Royce egyedi „füstös zöld” színében. A kézzel hímzett, majd festett cseresznyevirág ágak és szirmok is egyedi, időigényes munkálatok.

Rolls Royce Serenity

Nem csoda hát, hogy minden panel elkészülési ideje 600 óra. Az autó stílusát egy hagyományos japán viselet, az úgynevezett „jünihitoe”ihlette. Ez a ruhadarab egy tizenkét rétegű selyemtalár, amelyet általában befolyásos nők hordanak.

A középkonzol, a műszerfal és az ajtók füstölt cseresznyefából (bambusz keresztsávokkal megerősítve) készültek.
A fehér bőrülésben valószínűleg kényelmesen üldögélő sofőrnek csak arra kell figyelnie, hogy a rubint és gyöngyház berakással díszített műszerfal ne terelje el a figyelmét az útról.

Rolls Royce Serenity

A Serenity belső szépsége a külsejére is kivetül: a gyöngyházfestést 12 órán át polírozták, hogy elérjék a kívánt fehéren izzó hatást.

A dizájn mellett egy 8 fokozatú automata sebességváltó és egy közvetlen befecskendezésű V-12-es motor biztosítja az autó erejét és kecsességét – valamint potom 1 millió dolláros árcímkéjét.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «