Csíkdizájnba öltöztetett 911-es

0

Egy 1965-ös Porsche 911 modellnek új külsőt adtak az angol Paul Smith márka ikonikus csíkjaival. A klasszikus versenyautó a vintage sportautók rendezvényén, a Le Mans Classic-on villantotta meg a sokszínű átalakítás eredményét.

Porsche 911

A minta a Porsche belsejében is folytatódik, a sötétzöld bukókeret, petróleumkék versenyüléshuzat és egy szignózott fa sebváltó. Az autó belsejének jelentős részét eltávolították, így a tervezők a csíkos mintázatot az autó padlóján is folytatták.

Porsche 911
A projekt az ikonikus angol divatház és az autóvilág kapcsolatára reflektál. Paul Smith korábban a Land Roverrel működött együtt egy érdekes modellen, amely 27 színben pompázott. Az átalakítás egy különleges együttműködés Paul Smith és James Turner – a Porsche modellek átalakítására specializálódott Sports Purpose garázs alapítója – között.

Porsche 911

„Mindig is nagy rajongója voltam Paul Smith-nek, és emlékszem még, amikor megvettem az első Paul Smith pulóverem és farmerem – igazából, még mindig megvannak!’ – mondta Turner. „Nagyon tetszik az eredmény, és remélem, hogy a Paul Smith, a Porsche és az autóverseny rajongók is örömmel fogják látni a jövőben, miközben egyedi csíkos szalagjaival kitűnik a tömegből.”

Porsche 911

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «