Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Csillagászati áron kelt el az ABBA veterán BMW-je

0

Elárverezték az ABBA 1977-ben gyártott BMW-jét, amelyet annak idején Björn Ulvaeus vagy Benny Andersson vezetett (a lányokat nem hagyták érvényesülni).

ABBA BMW-je

125 ezer kilométert raktak az ezüst színű járgányba, amely hajlott kora ellenére 42 500 dollárért (10 és félmillió forint) talált gazdára a Sotheby’s aukciósház árverésén.

ABBA BMW-je

A szakértők szerint egy ilyen jármű a harmadába-negyedébe kerül a piacon, az árat nyilvánvalóan az ABBA hírneve nyomta föl. A négytagú együttes nimbusza tehát tovább él, pedig már nem aktívak, legalábbis nem a színpadon.

ABBA BMW-je

Ulvaeus és Andersson a Mamma Mia! executive producerei voltak, és ugyanilyen minőségben működnek közre a folytatás, a Mamma Mia! Sose hagyjuk abba készítésénél.

ABBA BMW-je

Sőt, új dalokat is írtak a második rész számára. Szerepelni most már nem fognak, pedig az első részben a szemfüles nézők kiszúrhatták Anderssont zongoristaként, Ulvaeust pedig görög istenként.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «