fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Csirkés Cordon Bleu tortilla bundában

0

Klasszikus francia étel kicsit másképp. A csirkehús kedvelői garantáltan imádni fogják! Többé nem kell arra várnunk, hogy étterembe menjünk, hogyha egy ízletes cordon bleu-t szeretnénk fogyasztani, hiszen ez a recept egyszerű és nagyszerű!

Hozzávalók:

-4 csirke szelet
-4 szelet sonka
-80 g svájci reszelt sajt
-1 csésze liszt
-1 teáskanál só
-1 teáskanál fekete bors
-2 nagy tojás, felverve
-1 csésze ízesített tortilla chips összezúzva

Elkészítés:

1. Melegítsük elő a sütőt 180° C-ra! Klopfoljuk vékonyra a csirkeszeleteket! Úgy a legegyszerűbb, ha egy folpackban becsomagoljuk.

Csirkés Cordon Bleu tortilla bundában

3. Rakjunk rá a húsra egy szelet sonkát és reszelt sajtot. Göngyölítsük fel a csirkét! Csomagoljuk bele egy fóliába ezt a göngyöleget, úgy hogy jó szoros legyen! A többi szelettel is tegyünk így!

Csirkés Cordon Bleu tortilla bundában

Csirkés Cordon Bleu tortilla bundában

4. Készítsük elő a panírhoz való alapanyagokat! Keverjük össze a lisztet, sót, borsot! Rakjuk mély tányérokba a felvert tojást és az összezúzott tortilla chipset!

Csirkés Cordon Bleu tortilla bundában

5. Szedjük ki a csirkét az alufóliából és hempergessük meg a lisztben, majd a tojásban, ezután a chipsben. Csak úgy, mint a szokásos panírozásnál. Ügyeljünk rá, hogy az egész csirkét egyenletesen befedje a bunda!

Csirkés Cordon Bleu tortilla bundában

6. A kész csirkéket süssük arany barnára! Kb. 30 perc alatt sülnek meg a csirkeszeletek.

Csirkés Cordon Bleu tortilla bundában

7. vegyük ki őket, majd szeleteljük fel kör alakú darabokra! Ízlésünk szerinti körettel tálaljuk!

Jó étvágyat!

(tablespoon.com)

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «