fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A cső, amely tengervízből ivóvizet varázsol

0

El tudsz képzelni egy hatalmas, napelemes csövet, amely a vízen lebeg, miközben a sós tengervizet ihatóvá varázsolja? Ha nem, akkor mi megmutatjuk neked!

Víztisztító generátor

Ez a jókora cső ugyanis valóban azt a célt szolgálja, hogy a sós vízből ihatót varázsoljon. Hiszen az ivóvíz az egyik legértékesebb kincs a Földön, amelyet meg kell becsülnünk.

Víztisztító generátor

A cső egyébként nem csupán egy hasznos technológiai rendszerként szuperálhat, hanem akár úgy is, mint egy hely, ahol a látogatók pihenhetnek és élvezhetik a káprázatos kilátást.

Víztisztító generátor

A napelemek által szolgáltatott energia révén a tengervizet egy szivattyú segítségével áteresztik egy elektromágneses szűrési folyamaton, amelynek lényege, hogy az elektromágneses mező segítségével kiszűrik a vízből a sót és a szennyeződéseket. Ez a folyamat gyors és energiatakarékos.

Víztisztító generátor

Egyébként pedig nem csupán tiszta ivóvizet, hanem 12%-os sótartalommal bíró termálvizet is szeretnének előállítani vele. Az előbbit csővezetékek a partra szállítanák, míg utóbbival ellátnák a fürdőt, mielőtt visszaengednék az óceánba egy „intelligens kiengedő rendszeren” keresztül.

Víztisztító generátor

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «