Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Csodatorony az alaszkai vadonban

0

Egy átlagos kis gerendaházikóból évek alatt elképesztő toronyház vált. Ilyet hangulatos, varázslatos épületet még biztosan nem láttál! Nézd meg videón is!

Phillip Weidner alaszkai ügyvédként építette fokozatosan egyre magasabbra és magasabbra a saját privát „házikóját”. Az építmény érdekessége, hogy gyakorlatilag folyamatosan épültek egymás tetejére a faházikók. A méretük az ég felé haladva egyre kisebb és kisebb.

Gerenda toronyház Alaszkában

Már első ránézésre is látszik, hogy óriási építészeti bravúrra volt szükség egy ilyen torony megalkotásához. Az épületet még érdekesebbé és hangulatosabbá varázsolják a látszólag össze-vissza elhelyezkedő lépcsősorok, amelyek fokozatosan egyre feljebb vezetnek a szintek között.

Gerenda toronyház Alaszkában

A tetején gyönyörű körpanoráma nyílik a környező vadonra. Ilyen magasságból hihetetlenül messzire is el lehet látni. A pinceszinten pedig egy rejtett alagút is található, ami egy titkos óvóhelyre vezet.

Weidner elmondta, hogy 56 méteres magasságnál meg kellett állnia, hiszen 60 méternél már belépne a szövetségi légtér szintjére. Pedig ha rajta múlna, még szívesen folytatná az építkezést…

Gerenda toronyház Alaszkában

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «